Festival umetničke fotografije „Fotorama” 2014

Četvrti festival umetničke fotografije Fotorama ’04 u organizaciji kragujevačkog foto-kluba „Apolo” se održava od 29. maja do 1. juna. Svečano otvaranje je u petak u 20 časova u kragujevačkoj Plazi: peta godišnja (i humanitarna) izložba „Pripovedač”. Ljubitelji fotografije će moći da posete foto-izložbe, prisustvuju predavanjima i prezentacijama ili uče na radionicama.

U subotu i nedelju biće otvorene izložba američke fotografkinje Erike Larsen i izložba fotografija sa međunarodnog konkursa Pick’s. U Kragujevcu je ponovo čuvena retušerka Natalia Taffarel, koja će održati nastavak prošlogodišnje radionice “High end beauty & fashion retouching”.

Erika Larsen će voditi subotnju terensku radionicu, koja predviđa obilazak Žiče, Magliča i Studenice, a u nedelju je predavanje Lucije Giacani o modnoj fotografiji. Zainteresovanim posetiocima će se predstaviti Wacom, Canon i Epson.

Program festivala / Gosti festivala

Loud Unplugged na zatvaranju festivala

Više o festivalu možete pročitati na zvaničnoj stranici Fotoramafest.

One comment

  1. Pingback: Spas | gkojadinovic

Post a comment

You may use the following HTML:
<a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>